ÓVODÁNKRÓl

Egy 3-6 éves kisgyermek napjainak nagy részét óvodában tölti, itt szerzi meg első barátait, itt tanul meg alkalmazkodni másokhoz… Egy óvoda tehát ugyanúgy személyiségformáló közeg, mint a családi háttér. Így nem mindegy, hogy milyen óvodát választunk, hiszen az óvoda is fontos szerepet játszik abban, hogy gyermekünkből később sikeres, kiegyensúlyozott és aktív felnőtt váljék.

 

Óvodánk egy nyugodt, derűs, szeretetteljes légkört biztosít az Ön gyermeke számára, hiszen így érhető el, hogy a kisgyermek számára öröm legyen az óvodába járás valamint, hogy később a társadalom értékes tagjává válhasson; egy olyan emberré, aki megértéssel fordul mások felé, aki nyitottan kezeli a társadalmi problémákat és aki boldogan és kiegyensúlyozottan éli mindennapjait.

 

Nálunk minden gyermekkel éreztetjük egyéniségét, azt, hogy ő egy egyedi individuum, hiszen hisszük, hogy csak e gyermekek csak ekképp képesek elfogadni társaik különbözőségeit, mivel felismerik, hogy ők is ugyanolyan mértékben egyediek, mint a többiek. Ennek köszönhetően pedig képesek együtt játszani és tanulni. A gyermekekkel tehát megtanítjuk, hogy egyediségükön keresztül mégis egy közösséghez kapcsolódnak. Óvodánk nemcsak jó hangulatú, hanem a gyerekek számára megfelelően bútorozott is, minden bútor egyszerre biztonságos, praktikus és kényelmes. A gyermekek így nemcsak gondtalanul játszhatnak, de a szülők is biztonságban tudhatják gyermekeiket.

 

 

Mivel minden gyermeket egyedi, különös önálló személyiségnek tekintünk, így óvodánkban a gyermekek számára egyéni, sajátos fejlődési ütemének megfelelő differenciált fejlesztést dolgozunk ki és alkalmazunk. Ez igen könnyen megvalósítható, hiszen a kis létszámú csoportokban magasan képzett pedagógusok foglalkoznak az Ön gyermekével, hogy számára az óvodai évek a lehető legszebben és leghasznosabban teljenek el.

 

Óvodánkban a tanulás csakis játékos formában történik, hogy a gyermekek könnyedén elsajátítsák a különböző ismereteket. Különösen figyelünk a környezetvédelem nevelésre, és az egészséges életmód szokásainak kialakítására, formálására. Emellett az Ön gyermekét különböző játékokon keresztül hatékony kommunikációra tanítjuk, hogy később könnyen ki tudja magát fejezni az egyes szituációkban.

 

ÓVODÁNKRÓL

 

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE

 

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.