védjük meg gyermekeket

Gyermekeinket a fizikai ártalmaktól ugyanúgy fontos védeni, mint a negatív lelki hatásoktól. Ugyan teljes mértékben ez sem lehetséges, megtehetünk mindent, hogy erősítsük immunrendszerüket, segíthetjük idegrendszerük fejlődését, így szervezetük képes lesz felvenni a harcot kórokozókkal szemben, valamint a szellemi megpróbáltatásokat is könnyebben fogják venni.

Az omega-3 zsírsavak egyszerre erősítik a kicsik immunrendszerét és járulnak hozzá az idegrendszer megfelelő fejlődéséhez. Az omega-3 zsírsavak bevitelének legjobb módja, ha halolajat adunk gyermekünknek, az olaj minőségére azonban fontos odafigyelnünk. A szennyezett vizekben élő halak húsa és az általuk adott olaj minősége erősen kifogásolható, fennáll annak a veszélye, hogy nehézfémek és egyéb szennyeződések jelennek meg az olajban. Épp ezért fontos, hogy mindig jó minőségű halolajat adjunk gyermekeinknek.

Az egyik legjobb gyermekeknek szánt halolaj az Eskimo Kids. Nemcsak azért, mert kellemes az íze, hanem azért is, mert a benne lévő halolajat szigorú, folyamatosan ellenőrzött munkafolyamatok során tisztítják és dolgozzák fel, így a polcokra kerülő halolaj garantáltan mentes minden szennyeződéstől és káros anyagoktól

 

Immunrendszerüket támogathatjuk még multivitaminokkal, legjobbak a folyékony multivitaminok, mivel ezeknek a felszívódása sokkal jobb a tablettákéhoz képest. Érdemes olyan multivitamint választani, ami tartalmaz csipkebogyó-, citrus- vagy gyógynövénykivonatokat, mivel a gyümölcsökben és a gyógynövényekben található bioflavonoidok is javítják a vitaminok felszívódását és beépülését.

 

 

 

ÓVODÁNKRÓL

 

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE

 

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.